Jogszabály-módosítások 2020.

Módosult a 44/2011. (III. 23.) Korm. rendelet és a 9/2011. (III. 23.) BM rendelet!

2020. április 15-i hatállyal módosult a büntetés-végrehajtási szervezet részéről a központi államigazgatási szervek és a rendvédelmi szervek irányában fennálló egyes ellátási kötelezettségekről, a termékek és szolgáltatások átadás-átvételének és azok ellentételezésének rendjéről szóló 44/2011. (III. 23.) Korm. rendelet, valamint
2020. május 1-jei hatállyal módosult a büntetés-végrehajtási szervezet részéről a büntetés-végrehajtásért felelős miniszter vezetése, irányítása vagy felügyelete alá tartozó szervek irányában fennálló ellátási kötelezettségről, a fogvatartottak kötelező foglalkoztatása keretében előállított termékekről és szolgáltatásokról, azok átadás-átvételéről és az ellentételezés rendjéről szóló 9/2011. (III. 23.) BM rendelet.

A fentiekkel összefüggésben módosításra került az eljárásrend és az igénybejelentő lap minta, amely a https://bv.gov.hu/hu/kozponti-ellato-szervoldalon is elérhető.

Tudj meg többet!